Köögimööbli reguleeritavad soklijalad

Soklijalad on köögi vundament ning ebakindlad jalad võivad terve köögi kvaliteedi kõikuma lüüa. Kogenud köögimööbli tootjad teavad, et kõik jalad pole loodud võrdsetena ning reguleeritavate jalgade kvaliteet võib otseselt määrata köögi eluea.

Mööblit üleval hoidvad jalad peavad olema tugevad ja stabiilsed ning kehva reguleeritavusega jalad loovad eos hulga probleeme. Soklijalgadel võib olla ükskõik kui kallis ning kvaliteetne mööbel, ent probleemid paigaldamisel ja hilisemal kasutamisel hävitavad kvaliteetse kasutuskogemuse hetkega.

Seetõttu on nii oluline valida köögimööblile sellised jalad, mis vastavad nii kliendi kui paigaldaja ootustele.

Meie pakutavad soklijalad on loodud vastu pidama

Itaalia tootja Volpato Industrie pakub laia valikut reguleeritavaid soklijalgu, mis on spetsiaalselt välja töötatud moodulköökidele ja erimööblile. Volpato tehases toodetakse iga aasta üle 30 miljoni jala, mille kogupikkus võrdub üle 32 Mont Blanci kõrgusega.

Evender Nordicu valikus on Volpato Industrie soklijalad, mis on integreeritud või eraldi kinnitusplaatidega, samuti sokliplaadi kinnitusklambrite süsteem. Soklijalad sobivad kõigile tavapärastele kappidele ning nende termoplastist koostis annab neile ülekaaluka vastupidavuse:

    • Suurepärane mehaaniline vastupidavus 
    • Suurepärane vastupidavus niiskusele ning vanusele 
    • Erakordselt suur kandevõime üle 400 kg jala kohta

Jalgu saab mööbli külge kinnitada nii puidukruvi, poldi kui tüübliga, ehk need sobivad paigaldamiseks nii suurtele kui väikestele köögimööbli tootjatele. Jalgade kõrgust saab reguleerida -5 kuni +15/20/55 millimeetrit.

Evenderi valikus on soklijalgade kolm seeriat:

Seeria 04

  • kõrgusega 60, 100, 120 või 150 mm Ø30 +15-5mm, plastik/must

Seeria 04/R:

  • kõrgusega 100-150 või 120-170 mm; Ø30 +55-5mm, plastik/must

Seeria 21:

  • kõrgusega 100, 121 või 150 mm; Ø35 +20-5mm, plastik/must

Soklijalgade reguleerimine ei pea olema kondiväänamine

Ilmselt pea iga köögimööbli paigaldaja on külili maas kõige tagumise jala suunas küünitanud ning ei saa ikka päris õiget nurka kätte, et jalg sobivasse asendisse reguleerida. Selleks pakume ‘Serie 04’ soklijalgade reguleerimiseks spetsiaalset EasyKey tööriista, millega on lihtne reguleerida ka raskesti ligipääsetavaid jalgu.

Tutvuge meie toodetega lähemalt

Volpato soklijalgade täieliku valikuga saate tutvuda siin!

Volpato 
Industrie

Soklijalad